VALET PARKING

Valet Parking voor uw evenement in Noord Holland

U organiseert een evenement in Noord Holland en wilt uw gasten in stijl ontvangen? Neem uw gasten het parkeren uit handen door tijdens uw evenement gebruik te maken van onze Valet Parking service. Met de Valet parking service van Car Class zorgt dat uw evenement in stijl begint en eindigt!

Hoe werkt een Valet Parking?

Uw gasten rijden naar de entree van het evenement, waarna één van de chauffeurs van Car Class zich over de auto ontfermt. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Wanneer het evenement afgelopen is, zorgen ze er bovendien voor dat de auto weer op tijd klaarstaat, zodat uw gasten gemakkelijk kunnen vertrekken.

Tarieven en aanvraag valet parking

Voor iedere valet parking maakt één van onze ervaren coördinatoren in overleg met u een offerte voor de valet parking van uw evenement. Aan de hand van het aantal auto’s, tijdsverloop en afstand tot de parkeerruimte wordt een inschatting gemaakt van het benodigde aantal chauffeurs. Het tarief bedraagt € 29,35 per uur (excl. BTW) per geleverde chauffeur. U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een valet parking te regelen voor uw evenement in Noord Holland.

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN